Marianne H. Dragsten med topplassering (Band 2) i Chambers Europe 2017

I kategorien offentlig anskaffelsesrett er vår partner og leder for offentlige anskaffelsesteamet i Berngaard/Sandbek, Marianne H. Dragsten, rangert med topplassering (Band 2) i Chambers Europe 2017.

Marianne er kjent for å ha en praktisk tilnærming til regelverket, samt å ha fokus på å finne gode og hensiktsmessige løsninger for kundene. Dessuten har hun tilegnet seg en unik kunnskap gjennom sin forfattervirksomhet med flere bokutgivelser innen anskaffelsesrett.

Berngaard/Sandbek sitt anskaffelsesteam er ledende innen sitt område. Teamet, som ledes av Marianne, består i dag av fem advokater og det er planlagt flere ansettelser i 2017. Teamet bistår både offentlige og private kunder i alle faser av anskaffelsesprosessen.

Chambers and Partners gjennomfører hvert år en rangering av de beste advokatene og virksomheter i hele verden. Rangeringen er basert på tusenvis av dybdeintervjuer av det største forskningsteamet på sitt område. Dette er en anerkjent rangering av de beste advokatene innen ulike fagområder.

Les mer om annerkjennelsen her.

Les mer og kontakt Marianne H. Dragsten her.

Skrevet av Marianne H. Dragsten.