Trine Lysaker Lehn holder workshop 30. mars i offentlige anskaffelser for Nohr-Con

Meld deg på workshop, på Thon Hotell Opera, i utarbeidelse av konkurransegrunnlaget, med oppgaver og veiledning. Vår advokatfullmektig Trine Lysaker Lehn vil ta deg igjennom hele prosessen for utarbeidelse av konkurransedokumentene og diskusjon om de viktigste og vanskeligste momenter.

Kursbeskrivelse:

For å gjennomføre en god anskaffelse er det veldig viktig å forberede konkurransedokumentene korrekt. Dette krever god kjennskap til regelverket og en praktisk tilnærmingsmåte. Kurset “Hvordan lage konkurransedokumenter” setter fokus på metodikken og god praksis ved formulering av konkurransegrunnlaget, herunder kravspesifikasjoner og kontraktsbestemmelsene. På dette kurset lærer du å velge ut de beste suksesskriteriene for anskaffelsen, samt får mye inspirasjon og en praktisk veiledning i hvordan man lager et godt konkurransegrunnlag.

Kurset er veldig interaktivt og tar for seg praktiske oppgaver og diskusjoner. Derfor er det viktig å være kjent med de grunnleggende prinsippene for regelverket for offentlige anskaffelser, nemlig de viktigste reglene for konkurransegrunnlaget. Føler du at du mangler de tilstrekkelige forkunnskapene, anbefaler vi at du først gjennomfører kurset “Konkurransegrunnlaget. Særlig om kvalifikasjonskrav, utvelgelseskriterier, tildelingskriterier og kravspesifikasjon”.  

 

Les mer om programmet og meld deg på her.  

Les mer om Trine Lysaker Lehn og hennes kompetanse her.

Skrevet av Marianne H. Dragsten.